Thursday, January 24, 2013

Benefit Eye Bright Pencil

Το δηλώνω ευθαρσώς...ΑΓΑΠΩ ΤΑ BENEFIT!
Τα αγαπώ σε σημείο που θέλω να τα στολίζω και να τα χαζεύω για να μην τα χαλάσω..... Οι συσκευασίες τους είναι απλά τέλειες (τα προϊόντα πάλι όχι, αρκετά είναι εντελώς άχρηστα!)
Όμως υπάρχει κάτι που έχει αγγίξει τις ευαίσθητες beauty addict χορδές μου...Κι αυτό είναι το μολύβι Eye Bright.
Χοντρό μολύβι σε πολύ πολύ ανοιχτή ροζ απόχρωση χωρίς ίχνος shimmer. Ότι πρέπει για να σε  φωτίζει χωρίς να φαίνεσαι πυγολαμπίδα! Το χρησιμοποιούμε κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία του ματιού για να ανοίξει το βλέμμα, και φυσικά στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου (waterline) αντί για το πιο αυστηρό άσπρο που βάζουμε συνήθως.


Τα προϊόντα Benefit τα βρίσκουμε στα Sephora. Δεν τα έχω ψωνίσει ΠΟΤΕ από 'κει. Κρίνοντας από τα 20$ που κοστίζει αυτό το μολύβι στο site της Benefit, και παίρνοντας ως δεδομένο ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα πληρώνουμε πολύ ακριβότερα όοοοοοοολα τα εισαγόμενα προϊόντα, όποια θέλει να το δοκιμάσει ας κάνει την έρευνά της στο ebay. Ειδικά Άγγλοι πωλητές το διαθέτουν σε πολύ καλή τιμή. 

Νομίζω ότι αυτό το μολύβι έχει επάξια κερδίσει μια θέση στο δικό μου Hall of Fame αφού δεν ολοκληρώνω μακιγιάζ χωρίς να το χρησιμοποιήσω!!!

Till next time
xoxoxo
Floraki

3 comments:

  1. benefit δεν έχω δοκιμάσει αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω,και ένα μολύβι σαν και αυτό φαίνεται καλή αρχή!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Γεια! Καταρχάς πολύ ωραίο το συγκεκριμένο μολύβι, και 2ον, σου στέλνω για να σε ρωτήσω για το meeting του Πειραιά. Θα έρθεις? Μ'ενημέρωσαν ότι θα είμαστε 3 άτομα με εσένα μαζί και θέλω να σιγουρευτώ ότι θα έρθεις!

    ReplyDelete
  3. Ναι ισχύει κανονικά αύριο 5 η ώρα! Τα λέμε εκεί!

    ReplyDelete